RSS

Tentamen..

Med lektioner hela dagarna och extremplugg alla kvällar, är det inte mycket tid över, till varken en liten morfar, eller kravla runt i grottor, som jag med säkerhet, hellre vill göra! =)

Men för att avlägga lägesrapport; Jag har i nio veckor läst Biologi A och Matte D. Helt fantastiska ämnen!! Ja, om man nu tycker det är kul att studera grönlav, gräva fram olika jordskikt mitt i snöstorm, och sen fiska upp kräldjur när händerna blivit lagomt segmenterade. Matten är okej, genomgångarna går i 120 km/h, varje minut är beräknad enligt planeringen till att räkna X antar sidor. Nu är fem block nedklottrade med alla möjliga otydliga tecken, pennor förbrukade och jag är inne på mitt andra sudd. Hm, kanske dags att investera i svart krit-tavla istället. Det borde i varje fall vara mer ekonomiskt. Hänger du själv inte med, ja, så visas ingen barmhärtighet! Studentlivet - visst låter det fantastiskt?! Välkomen ombord!
Så efter nio veckor, bör man helst ha lärt sig både vem det klonade fåret-Dolly är och kunna svaret till 1+3 = ERROR. Om du vet det eller ej, så är det ändå tentamen-dags!

När man sitter utanför tentamen-lokalen, känner man sig inte annat än vakumförpackad med all livsonödvändig information. Jag menar, det är ju inte varje dag man får möjlighet att skryta om hur benfiskar skiljer sig från broskfiskar, vem kom först och hur mycket mikroprocent kväve pukstockslaven egentligen kan tåla. Ja, viktiga frågor kräver seriös eftertänksamhet. Eller att nydalasjöns vatten egentligen bara är fiskpink! Tacka Dödahavet
som inga fiskar har och ha så trevligt ni som plaskar runt i Nydala!!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar