RSS

På väg till himmelen...

En semestervecka går allt för snabbt. Vips säger det bara. Skidresan till Sälen var innehållsrik på många sätt. Se nybörjar-åkare försöka få styr på stela armar och ben, för att sedan gräva fram sina kamrater under granar och snödrivor. När termometern en dag visade +5 grader, så spelade vi spel från morgon till kväll. Först Settlers, men det var allt för upprörande för oss som inte vann. Vinnaren var självklart Niels, som alltid har tur i spel. Vi gick vidare till Multi-Nationell, som slutade med att Niels hade 1,5 miljard i aktier och kontanter, och vi andra bankrutt. Tillslut blev det med Ticket to Ride, som vi klarade att vinna över spelmästaren.

Färjan mellan Göteborg - Frederikshavn tillbringades på barnavdelningen. Det började med att vi skulle fördriva tiden med lite bordfotboll, men slutade i en riktig kamp. Som tur var hade jag som Niels som medspelare och självklart vann vi kampen och fick gratis coca-cola i fri mängd resten av båtturen.

Annars klarade vi oss utan benbrott. Vi tyckte att det var nog med en stukad tumme, ömma revben, vridet knä och ett hål i huvudet som skulle limmas ihop.


Bildbeviset på att det inte alltid såg så galant ut..

Alla medresenärer: Janni, jag, Martin, Cecilie, Linda, Søren, Niels och Jacob.

Danskarna har en lite annorlunda skid-stil och teknik =)


Som en bonus på en semester är jag också, för en vecka, mycket stolt ägare av Sørens röda och mycket fina Peugeot! Det är kanonlyx med bil och man blir enormt lat. Billånet kommer faktiskt rätt lägligt då jag i går upptäckte att min cykel är stulen. Min och min.. cykeln är egentligen min systers. Jag lånar den bara. Det är för övrigt en dummer som kört in i min bils sidospegel. Ja, min och min. Den är ju Sørens, så det var då inte skojigt att avlägga rapport.


Men vi har vårt medborgarskap i himlen,
och därifrån väntar vi Herren Jesus Kristus som Frälsare.
Fil 3:20

Den himmelsång som går på repeat hemma hos mig är sången "Till himmelen":
Men om du frågar mig, vem jag är, vart jag längtar
och vart jag ska resa TILL HIMMELEN(!), jag är på väg,
och närmar mig för varje steg. Ja, allt jag vet, är att en dag,
så är jag där, i himmelen.
Då ska jag möta alla dem som redan hunnit ända fram,
och allt som jag drömt har jag för alltid, till himmelen...


0 kommentarer:

Skicka en kommentar