RSS

Socialaften i "Skandinavien"

Eftersom jag sitter i socialudvalget i ungdomsföreningen får man lite extra inflytande på vad man ska göra för att stärka den sociala gemenskapen i AROS LMU (ungdomsföreningen i Århus). Då vi inte kunde vara i missionshuset, så blev det hemma hos Mette och jag istället. Skönt att själv slippa förflytta sig för en kväll! Självklart skulle det vara massa gottigott till. Tre tårtor blev bakade (TACK Mette og Dorthea) plus frukt, chips, dryck, nötter och diverse godis som folk kom med! Vilken matfest! Men det var inte nog med mat. Vi hade också köpt in gigantisk badmintonset og krocket så allesamman kunde vara ute i det fina vädret. Men när solen gick ner fortsatte festen inomhus med diverse spel. Bonanza och Risk en självklarhet! En härlig kväll med så härliga människor. Det gör det svårt, om inte omöjligt, att flytta från det härliga Århus! =)

Festen kan börja!


Inaktiva krocketspelare..

1 kommentarer:

Anonym sa...

Yeah! Det var en megaskøn aften!! Fantastisk! Det må vi snart gøre igen; og sålænge folk kommer med massevis af slik og chips så bliver det jo bare endnu bedre!!

Selvtak for en god aften Maria - nu bliver Aros LMU jo snart inviteret til tennisturnering, de ved det bare ikke endnu;) Og ja: VI TO VINDER! :D:D:D:D

Skicka en kommentar