RSS

Ny mobil sökes!

Nu har det festats i dagarna tre, till all belåtenhet. Men julhelgen är inte slut för det. Imorgon är en paus-dag innan den drar gång på allvar igen. Det kan ju behövas andrum bland festdagarna, när den blir allt för intensiv. Eller det kanske snarare är en vilodag innan huset stormas av övrig familj och gäster till Fridhems nyårsläger. Om det nu blir en lugn dag imorgon, återstår att se. Det brukar ju gå allt annat än lugnt då man umgås med gamla klasskompisar från Mariaskolan-tiden. Så vilt som den gång vi eldade i papperskorgen på toaletten, kommer det nog inte bli.. Vi har förhoppningsvis blivit både mer mogna och lite klokare. Alltså, dumt att man trodde fyra personer fick plats inne på toaletten. Nästa gång går vi ut och gör en riktig brasa!

Sen börjar min mobil sjunga på sista versen. Det börjar nog också vara dags att låta den pensioneras, då den har en hel del år på nacken. Så jag är så smått på jakt efter en ny.. Ny, kan ju vara en definitionsfråga, men har du en som du inte använder, men ändå fungerar, är jag intresserad i den. Jag är inte kräsen!

Han som har planterat örat, skulle han inte höra?
Han som har gjort ögat, skulle han inte se?
Ps. 94,9


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj. Ja, sånn kan det gå Maria..

Nå er det bare tre dager til vi ses, og jeg kan nesten ikke vente! Kjenner at jeg gleder meg langt langt inn i hjerteroten, for tre mnd hjemme er ALT for mye! Vi ses snart min gode Maria. Takk for bibelversene du deler her på bloggen. Husk verset fra Job også, og Jes. 59,1. HALLELUJA! GUD HØRER BØNN OG KOMMER SNART! Da får alle bønner sitt Ja og Amen i Ham!

klem til verdens beste svenske:D
mette

Frøken Andertun sa...

Hej min käre Mette! Ja, nu er det ikke lang tid inden vi ses igen. Det er gået alt for lang tid, så vi har mange ting at snakke om, efterhånden. =) Gläder mig, vildt. Tak for verserne dine. Vi ber og vi bliver stående, som den kloge Thomas siger. Es 55,8-11. Amen!

Og.. Tillykke med födselsdagen!

Skicka en kommentar