RSS

LMH har ransonering

Så var helgen över och några dagar passerat. Men eftersom jag de senasre dagarna varit utan för internet-räckvidd så blir det lite bloggning i efterhand. Rackarns vad helgen på LMH gic snabbt! Även om det började på lördagen, åkte vi dit på fredag kväll och var tillsammans med några av årets elever. Skoj att få möjlighet att föra vidare visdomsord till de nya eleverna. =)

LMH har ju många olika traditioner. En inofficiell av dem är att det ska göras lite hyss med de nya eleverna, för det hände ju med oss den gång vi inte ens hade lärt oss hitta runt på skolan. Så det blev ordentligt utfört detta år. Oj, vad fantastiskt skoj det var!

En annan av LMH's traditioner är att det alltid (!) är god och lite halv lyxig mat. Det är sant, för det har de fortfarande. Men det har blivit ransonering med det "goda". Om söndagen brukade det som regel vara (bl.a.) chips till huvudrätten och glass till dessert. Och jag som tycker chips smakar helt okej, hade ju längtat att få äta chips som mat, men tänk då besvikelsen när man inser att dom inte har det längre. Till dessert blev det bara jordgubbsgröt, och den smakar faktiskt helt okej, men bara om man har ovispad grädde till, men neeej.. det stod bara en lunken lättmjölk. Tur jag gick på lmh förra året! Då var det ordentlig mat!

Jag var till läkaren idag! Tadaa! Nu har det gått tre veckor och gipset skulle äntligen av. Men kära nån vilken märklig känsla det var att märka att handledens alla muskler hade försvunnit. Den var helt slapp. Ingen rörelseförmåga. Liksom helt förlamad. Dessutom helt blå, fortfarande! Men det är egentligen en tråkig nyhet, för det gör att jag är fortsatt sjukskriven och har fortfarande innegångsförbud på arbetet den här veckan också. =(

0 kommentarer:

Skicka en kommentar